RSS

Clothing and appearance – Cât de mult conează ele pentru voi?

17 ian.

costum

O chestiune personală: În ce ne priveşte pe noi oamenii, îmbrăcămintea şi aspectul exterior sunt, în esenţă, o chestiune de gust. Acest lucru însă nu lasă să se înţeleagă că ar trebui să ne fie indiferent ceea ce purtăm sau să spunem că “merge orice “.

O îmbrăcăminte adaptată: Nu este întotdeauna uşor să ne îmbrăcăm cu gust, dar nu este imposibil. Un aspect important în îmbrăcăminte este adaptarea la situaţie, acest aspect este foarte important pentru că va arăta cat de mult ne respectăm pe noi, şi totodată arătăm demnitate celor din jurul nostru şi respect evenimentului unde ne aflăm. Vizualiza-ţi următorul cadru şi observa-ţi ce ar însemna să ignori adaptarea îmbrăcăminţi l-a situaţie. Imaginaţi-vă o persoană care joacă fotbal având pe el pantaloni de costum şi în picioare find încălţat cu crampoane, ar fi de-a dreptul caraghios, nu-i aşa?

O îmbrăcăminte la modă – Contează ea!?: Sa constatat că ce-i care se îmbracă l-a modă cheltuiesc foarte mulţi bani şi le este tot mai greu să fie în pas cu moda. Dar contează să fim imbrăcaţi la modă pentru ca numai aşa vom arăta bine, bineînţeles ca nu. Dat find cele spuse, ce ar trebui să coneze dacă nu o îmbrăcăminte la modă? Fiecare dintre noi ar trebui să ne întrebăm, ce mesaj transmit prin îmbrăcămintea mea? Acest aspect este important pentru că deseori persoanele care nu ne cunosc î-şi fac o impresie la prima vedere despre personalitatea noastră, ghidundu-se după aspectul nostru exerior. Însă chiar dacă am face o impresie bună prin înfăţişare, vom ruina rapid totul dacă personalitatea noastră nu se v-a dovedi l-a fel de frumoasă.

Parfumul: Ce plăcut este să simţi mirosul unui parfum! Oamenilor le-a plăcut parfumul din totdeauna, a fost printre cele mai căutate produse in vechime, şi astăzi este foarte căutat şi este folosit de multa lume. Fie ne dăm cu parfum pe haine sau pe corp, înseamnă ca ne place să miroasă frumos în jurul nostru.

Igiena corporală: Totodată, să nu fim neglijenţi în ce priveşte igiena, igiena face totul, nu cred că va-ţi simţi bine răspândind în jur un miros neplăcut, şi cu toate acestea să fi-ti înbrăcaţi l-a patru ace. Din acest motiv a-ţi putea fi evitaţi. Aşadar, fă baie des. Aspectul tău poate fi mult îmbunătăţit dacă te speli pe mâini şi dacă îţi păstrezi curate părul şi unghiile.

Vasi:” Aşa cum indexul unei cărţi dezvăluie conţinutul ei, tot aşa şi aspectul exterior şi hainele, fie la bărbaţi, fie la femei, îmi oferă un indiciu despre persoană”.

Reclame
 
2 comentarii

Scris de pe 17/01/2009 în imbracaminte

 

2 răspunsuri la „Clothing and appearance – Cât de mult conează ele pentru voi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: