RSS

Un mesaj pentru colecţionari.

05 feb.

Vi s-a întâmplat vreodată să strângeţi obiecte gândindu-vă că, într-o bună zi, v-ar putea fi de folos? Însă, dacă acea zi nu mai vine, cu timpul veţi arunca lucrurile cărora nu le mai puteţi da o anumită întrebuinţare. Este interesant totuşi că unora le place să colecţioneze lucruri care, probabil, nu le vor fi niciodată de folos. Pentru ei, această activitate e un hobby.

Ştiţi ce mi-a plăcut din totdeauna l-a colecţionari, că uni colecţionează nişte lucruri pe care cei mai mulţi dintre noi le aruncam la coşul de gunoi. De exemplu, bilete de autobuz, ambalaje, nasturi, si lista continuă.

Fascinaţia de a colecţiona: De ce ne place nouă să colecţionăm lucruri? Hobbyurile sunt mai mult decât o simplă distracţie. Ele ne relaxează şi ne scot din rutină. Într-adevăr, mulţi consideră că e plăcut să petreci timp îngrijindu-ţi colecţia la care ţii atât de mult. În plus, mulţi consideră că a colecţiona înseamnă a face investiţii financiare sigure.

Hobbyul de a colecţiona nu este doar o distracţie. El prezintă şi unele capcane, capcane în care am căzut şi eu. Nenumărate falsuri se vând. Câtă dezamăgire când descoperi că obiectul achiziţionat nu e decât un fals lipsit de valoare!

Succes pe mai departe🙂

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 05/02/2009 în Hobbyuri

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: