RSS

Bvlgari Papillon Voyageur.

07 mart.

Bvlgari s-a pregatit mult timp pentru Baselworld.Cel putin asa pare dupa modelul proaspat anuntat. Desi are un design mai ciudat si rar intalnit, cred ca multi oameni si-l vor dori. Bvlgari Papillon Voyageur.

Ceasul din colectia Daniel Roth, a fost creat special pentru cei care calatoresc. Brandul sustine ca modelul este conceput pentru a-i ajuta pe calatori sa iasa intr-o oarecare masura din monotonia drumetiilor. Desigur, fiind destinat calatorilor, ceasul indica GMT1 si GMT2. Zona locala este indicata printr-un afisaj simplu, in dreptul orei 12, iar GMT2 este prezentat pe discul central, din mijlocul cadranului.

Ceea ce a atras atentia tuturor este modul de indicare a minutelor. Aceastea sunt indicate prin cele doua sagetele albastre, fiecare dintre ele rotindu-se pe o axa proprie. Minutele sunt marcate pe cele doua semicercuri aurii: unul cu indicatii de la 5 la 55 si unul de la 0 la 60. Cele doua sageti albastre indica pe rand minutele. Pe masura ce se deruleaza o ora, una dintre sageti este foarte putin vizibila. In momentul in care prima sageata si-a terminat tura, ajungand la minutul 59, cea de-a doua sageata preia „munca” pregatindu-se de a indica in continuare minutele. Pe langa faptul ca este ingenioasa, aceasta miscare, probabil, este destul de interesanta de urmarit. Afisarea celuilalt GMT este actionata de butoanele de pe margine.

Mecansimul care tine aceste functii in miscare este unul automat, DR1307 cu 26 de jewles si o rezerva de energie de aproximativ 45 de ore. Greutatea oscilatoare este bimetalica si podurile sunt finisate cu motive Cotes de Geneve. Carcasa din aur roz, este destul de groasa, 15.2 mm, si are o rezistenta la apa pana la 30 de metri.

Ceasul Bvlgari Papillon Voyageur este in editie limitata de 99 de bucati si va fi disponibil dupa 12 Martie. In ceea ce priveste pretul, sunt zvonuri cum ca modelul va costa undeva in jurul a 52.000$. Din punctual meu de vedere nu cred ca 52.000$ ar fi pretul pe care il merita Bvlgari Papillon Voyageur dar cum sunt multi amatori de astfel de piese si fiind si o editie limitata de doar 99 buc, cred ca se vor vinde ca si painea calda chiar daca pretul va fii 60.000$.

Mie imi place foarte mult modelul pentru ca este unic dar si foarte frumos.

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 07/03/2012 în ceas

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s